Helyi közélet

2007.11.09. 19:13

Halálos baleset az M3-ason

<p>Halálos baleset történt pénteken este az M3-as autópálya Miskolc felé vezető sávjában a 143-as kilométernél, forgalomkorlátozásra kell számítani.&#160;<dia width="850" height="630" alt="Halálos baleset az M3-ason"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Hal_los_baleset_az_M3_ason/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Halálos baleset az M3-ason" /></a></dia></p>

László Antal, a B-A-Z megyei katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletvezetője tájékoztatta portálunkat a baleset részleteiről. Az út szélén a leállósávban technikai okok miatt állt egy kamion, amikor egy mikrobusz nagyobb ívben elkezdte kikerülni. A belső sávban közlekedett egy Opel személyautó, amivel a mikrobusz érintőlegesen karambolozott. A becsapódástól visszapattant majd keresztbeállt, és a veszteglő kamion hátsó részébe ütközött. 

A helyszínre érkeztek a mentők, a tűzoltók és a műszaki mentők is, de a szerencsétlenül járt kisbusz utasának életét már nem tudták megmenteni. A vezető életveszélyes sérüléseket szenvedett, a műszaki mentők speciális vágószerkezetekkel szabadították ki az összeroncsolódott járműből.
A baleset körülményeit szakértő bevonásával vizsgálják.

 

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában