Helyi közélet

2007.11.19. 12:26

Berúgta az ajtót

<p>Szerencs - Erőszakkal elkövetett magánlaksértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.</p>

Erőszakkal elkövetett magánlaksértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A megyaszói férfi a válófélben lévő feleség monoki albérleti lakásához ment azzal a szándékkal, hogy felelősségre vonja a közös gyermekük elhelyezésének ügyében. A nej azonban ekkor nem tartózkodott otthon. Mivel ezt nem hitte el a férj, az ajtót erőszakkal betörte, a házba behatolt, és miután megbizonyosodott arról, hogy a felesége nincs otthon, eltávozott – adott tájékoztatást Péter Gyula r. őrnagy, bűnügyi osztályvezető. Az eljárás a feleség feljelentése alapján indult, amit gyorsított eljárás keretében folytattak le, a férfi a gyanúsított kihallgatása során beismerte a bűncselekmény elkövetését, ügyében a Szerencs Városi Bírósági hoz ítéletet.

SfL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában