Ilyen van?

2024.04.10. 10:28

Fiatalkorú dominát rendelt házhoz a borsodi férfi

Az Ózdi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen gyermekprostitúció kihasználásának bűntette miatt, aki interneten megismerkedett egy szexuális szolgáltatást ajánló kiskorú lánnyal, vele készpénz ellenében szexuális cselekményt végzett.

Boon.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: zef art

A vádirat szerint a vádlott 2023. januárjában interneten megismerkedett egy szexuális szolgáltatást kínáló lánnyal. Beszélgetésük során megtudta, hogy 17 éves, ennek ellenére elhatározta, él a felkínált szexuális kapcsolat lehetőségével.

Felfüggesztett börtönt indítványoznak

A hónap közepén előzetes megbeszélés szerint az esti órákban a kiskorú lány felkereste a vádlottat a borsodi településen lévő házánál és a garázsban az előre kialkudott 15 ezer forint ellenében dominaként a vádlott kérésének megfelelő szexuális cselekményt végzett.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben felfüggesztett börtön büntetést indítványozott, egyidejűleg indítványozva végleges hatályú eltiltását minden olyan foglalkozás gyakorlását, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel kerülne kapcsolatba, tájékoztatta a boon.hu-t a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában