Siker

2024.03.01. 13:42

Elkapták Galamb Alex károkozóját

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki betört egy hernádnémeti pékség melléképületébe.

Szaniszló Bálint

A tettes felfeszítette a lemezborítást

Fotó: BAZVRK

A Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrsének munkatársai őrizetbe vették a férfit, akivel szemben lopás, és más bűncselekmények elkövetése miatt folytat eljárást a hatóság. Továbbá a rendőrség előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására is.  

Sütési eszközöket és szerszámokat tároltak az épületben
Fotó: BAZVRFK

A 41 éves hernádkaki férfi volt az, aki február 21-re virradó éjszaka betört a Galamb Alex vezette Sütni jó! Alapítvány raktárépületébe. Az esetet másnap maga Alex mesélte el a boon.hu-nak. Mint mondta, a sütödéhez tartozó garázsépületben használaton kívüli sütőeszközöket és alapanyagot tároltak.  

Feltörte a garázst

"Sokkal nagyobb a baj, mint gondolhatnánk, mert az a helyzet, hogy a családomnak otthont és a Sütni jó! Alapítvány sütödéjének helyet adó épület tetejének megerősítését végezték mesteremberek - mesélte el Alex. - Az ő gépeiket, eszközeiket helyeztük el a garázsépületben. Amikor szerdán reggel jöttek dolgozni, akkor fedeztük fel a bűncselekmény nyomait."  

Galamb Alex elismerését és köszönetét fejezte ki a rendőröknek. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában