Életmentés

2024.03.05. 16:16

Egy nő életét a rendőr mentette meg

Egy nő végzetes lépésre szánta el magát. Hozzátartozói aggódtak, de nem tudták megállítani őt.

Megmentette az életét a rendőr

Fotó: Police

Tóba ugrott a rendőr, hogy megmentse egy nő életét. A kollégák 2024. március 4-én reggel 8 óra előtt pár perccel kaptak riasztást, hogy a Sajónémeti és Sajópüspöki települések közötti bányatónál egy nő végzetes lépésre szánta el magát. Hozzátartozói aggódtak, de nem tudták megállítani őt.

 

Miután az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrsének két munkatársa, Mező Attila r. főtörzsőrmester és Madarász János r. főtörzsőrmester kiért a helyszínre, azt látták, hogy a nő már tó partján ugrásra készen áll.

A rendőrök a mentőszolgálat egyik munkatársával próbálták szóval tartani, de a nő egy hirtelen mozdulattal a hideg vizű tóba vetette magát. Ekkor Madarász János utánaugrott, és még pont meg tudta ragadni őt, a mentőszolgálat munkatársa pedig a másik rendőr segítségével a partra húzta.

A gyors helyzetfelismerés és a rendőr azonnali cselekedete mentette meg az utat tévesztett asszony életét, akit a mentősök a helyszíni ellátás után kórházba szállítottak – közölte a police.hu.

Ha úgy érzi, Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, segítségre szorul, hívja az ingyenes 116-123 felnőtt lelkisegély számot! A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány gyerek és ifjúsági lelkisegély száma: 116-111.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában