Időben érkezett a segítség

2024.02.20. 10:49

Kétségbeesett lépésre szánta rá magát egy férfi Miskolcon

A rendőröket február 19-én értesítették, hogy Miskolc belvárosában, az egyik épület belső udvarán, egy férfi kétségbeesett lépésre szánta rá magát. A rendőrök azonnal a megadott helyszínre siettek.

Forrás: Police.hu

Fotó: Pozsonyi Zita

A miskolci Hívásfogadó Központ (HIK) ügyeletese időt nyerve a rendőröknek a lehető legtovább próbálta szóval tartani az elkeseredett férfit, amíg a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Osztály, Mélységi Ellenőrzési Alosztály (MEKTA) munkatársai a helyszínre nem értek - közölte a rendőrség.

Még épp időben érkezett a segítség

A rendőrök azonnal a megadott helyszínre siettek, de már csak annyi idejük maradt, hogy leemeljék a testet, és megkezdték az újraélesztést.

A Police Medic képzésen tanult technikák eredményeként a férfi csakhamar magához tért.

Az időközben értesített mentőszolgálat munkatársai pedig további ellátásra kórházba szállították a megmentett embert - tudta meg a boon.hu.

Van segítség!

Bárki kerülhet olyan krízishelyzetbe, amelyet külső segítséggel tud átvészelni. Ha ön is úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévőknek fenntartott, ingyenesen hívható 06 80 820 111-es telefonszámot!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában