Garázdaság

2023.12.09. 11:00

Olaszliszkán az utcán ütötte, rúgta, taposta az élettársát

Olaszliszka - A bántalmazásnak végül egy arra közlekedő menetrend szerinti buszjárat sofőrje vetett véget.

Boon.hu

Élettársát verte meg Olaszliszkán

Fotó: Shutterstock

A Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat egy férfival szemben - tudta meg a boon.hu.

A vád szerint a férfi és élettársa 2023. szeptember 15-én dél körüli az egyik rokonuk Olaszliszkán lévő házában tartózkodtak, amikor a nő – a közte és a vádlott közötti veszekedést követően – távozott a házból.

A feldühödött férfi az élettársa után szaladt, majd mikor az utcán utolérte, a földre lökte, a fejét megrúgta, megütötte és megtaposta, majd a hajánál fogva a földön kezdte húzni a nőt, miközben a fejét valamint a felső testét folyamatosan rugdosta, ütötte és taposta.

A bántalmazásnak végül egy arra közlekedő menetrend szerinti buszjárat sofőrje vetett véget, aki a járművel megállt és a cselekmény abbahagyására szólította fel a férfit. 

A vádlott fenti cselekménye során a nő orvosi látlelettel igazolt sérülést nem szenvedett el.

Megúszhatja pénzbüntetéssel 

A vádlott fenti kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben pénzbüntetés kiszabását indítványozta a bíróságnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában