Megtámadta

2023.10.11. 10:21

Nem adott neki pálinkát, kiütötte a fogát és fojtogatni kezdte Borsodban

A férfi ismerősével azon veszett össze, hogy az pálinkát főzött, de nem adott neki, ezért úgy megütötte, hogy a földre eső férfi foga kitört.

Boon.hu

A pálinka miatt kérte számon

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen maradandó fogyatékosságot okozó könnyű testi sértés bűntette miatt. A vádirat szerint a férfi 2022. december végén, az egyik napon, a délutáni órákban lakóhelyén, egy borsodi kistelepülésen az utcán gyalogosan közlekedve összetalálkozott a szintén helyi ismerősével, akit kérdőre vont, hogy pálinkát főzött és abból miért nem adott neki. 

A férfi azt mondta, hogy ő nem főzött pálinkát, ezen a válaszon a másik felháborodott, trágár szavakkal szidalmazni kezdte, majd ököllel megütötte. A férfi az ütés erejétől földre zuhant, mire a támadó két kézzel elkezdte szorítani a nyakát – tudta meg a boon.hu.

Maradandó fogyatékosság 

A megtámadottnak sikerült kiszabadulnia és segítségért kiabálva bemenekült egy közeli italboltba, onnan mentőt hívtak és értesítették a rendőrséget. A bántalmazás következtében a sértett könnyebb sérüléseket szenvedett, azonban egy foga kitört, amely maradandó fogyatékosságnak minősül.

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában