Elképesztő!

2023.07.29. 09:23

Bedrogozva verte szét a mentők ügyeleti rendelőjét Kazincbarcikán – videóval!

Döbbenetes pusztítást végzett a középkorú férfi, aki betört az épületbe.

Boon.hu

Döbbenetes pusztítást a mentők kazincbarcikai ügyeletén

Forrás: MW / illusztráció

Szerdán, a rendelés megkezdése előtt érkezett a kazincbarcikai ügyeletre a telephelyvezető, amikor hangos szitkozódást és csörömpölést hallott a rendelő épületéből, kezdte beszámolóját az Országos Mentőszolgálat az eset kapcsán.

„Kiderült, hogy egy bedrogozott, középkorú férfi tört be a mentőkhöz, így bajtársunk azonnal riasztotta a rendőrséget. Bár ők percek alatt helyszínre értek, a férfi addigra szinte mindent szétvert, amit csak ért. Kábeleket tépett ki a falból, leverte a világítást, szekrényeket és asztalokat borított fel, szétszórta az iratokat, betörte a gyógyszerszekrényt, és a nagyértékű eszközöket is megrongálta. Bajtársaink gyorsan rendet raktak és a széttört eszközök pótlása is megtörtént, az anyagi kár azonban jelentős. A férfi ellen eljárás indult!” - számolt be az Országos Mentőszolgálat videófelvétellel együtt az elkeserítő esetről.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában