Drogban utazott

2023.06.12. 10:12

Szántóföldön dobálta el a kábítószert a menekülő díler

Amikor meglátta az út szélén a rendőröket, hanyatt-homlok menekülni kezdett.

Boon.hu

Új pszichoaktív anyagot vett be a férfi. Fotónk illusztráció

Fotó: Ground Picture

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen kábítószer-kereskedelem bűntette miatt. A vádirat szerint a férfi 2021. tavaszán jövedelemszerzés céljából ismeretlen forrásból szerzett kábítószert és azt eladta.  

Május elején, az egyik napon, a délutáni órákban személyautójával 84 adagra csomagolt és eladásra szánt porszerű anyagú kábítószert szállított. Egy körforgalomhoz érve látta, hogy a rendőrök közúti elenrőzést végeznek. Ezt el akarta kerülni, ezért lehúzódott egy kanyarodó sávba, megállt és az autóját hátrahagyva, a szántóföldön futásnak eredt Mezőkövesd irányába.  

A férfit a rendőrök üldözték, a menekülő a ruházatában lévő kábítószerekből három nagyobb méretű csomagot eldobott.

Rendőrkézre jutott 

Miután elkapták, a nyomozó hatóság a férfitól lefoglalta az egységekre csomagolt kábítószereket, amelyek összességükben meghaladták a jelentős mennyiség alsó határát.
Az ügyészség a más ügyben fogvartartásban lévő büntetett előéletű vádlottal szemben fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott a kábítószerek elkobzásával. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában