Nyomozás

2023.06.21. 14:48

Elkábította áldozatát egy miskolci fiatal Debrecenben (videó)

Leitatott sértett, kevés emlékkel és hiányzó értéktárgyakkal. A bűnügyeseknek kevés információból kellett dolgozniuk, mégis a végére jártak.

Boon.hu

24 éves miskolci lakost fogtak el a debreceni nyomozók.

Forrás: police.hu

A feljelentést egy férfi tette a Debreceni Rendőrkapitányságon 2023 június elején arról, hogy eltűnt a nyaklánca, a mobiltelefonja, a karórája és a pénztárcája. Utolsó emlékképe az volt, hogy egyedül sörözött egy debreceni parkban, majd a belvárosba utazott villamossal. Értetlenül állt viszont a közel teljes emlékezetkiesés előtt, amit ez követett.

A nyomozók azonnal az ügy kibogozásába kezdtek. Adatgyűjtésük hamar eredményt hozott, kiderült, egy férfi is csatlakozott a sértetthez a belvárosban, aki önzetlenül kínálgatta a saját italával. Áldozata hamar magatehetetlen állapotba került, ekkor minden értékét elvette.

A bűnügyesek beazonosították a 24 éves miskolci lakost, majd 2023. június 20-án előállították a rendőrkapitányságra, gyanúsítotti kihallgatását követően pedig bűnügyi őrizetbe vették.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást vele szemben - tudtuk meg a rendőrségtől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában