Bizonytalanul kacsázott

2023.03.02. 16:01

Lebuktak az ittas sofőrök Miskolcon

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amelyeket két, ittas járművezetővel szemben folytatott.

Forrás: police.hu

A Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén - 2023. március elsejét megelőzően - két olyan sofőrrel szemben intézkedtek a járőrök, akik a gyanú szerint vezetésük megkezdése előtt szeszes italt fogyasztottak. Egyik esetben a rendőrjárőr arra lett figyelmes, hogy egy miskolci üzemanyagtöltő állomásról, világítás nélkül, és bizonytalan „kacsázással” fordul ki egy jármű. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter erősen pozitív értéket mutatott. A másik esetben az autó vezetője, pedig az elmondása alapján pont az ellenőrzés előtt ivott meg egy üveg sört, így a szonda nála is elszíneződött.

A Miskolci Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a sofőrökkel szemben, amelyek során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy, akik ittasan járművet vezetnek, veszélyeztetik saját és mások életét, testi épségét. Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, illetve veszítsék életüket az utakon.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában