Tűz

2023.03.02. 15:20

Kiégett egy autó az Ónodi Vásáron - Fotók

Poroltóval oltották, de végül a tűzoltók fékezték meg a lángokat Ónodon.

Forrás: Ónodi Vásár/Facebook

 

Műszaki hiba miatt csütörtökön a parkolóban kiégett egy autó. Négy porraloltó készüléket fújtak ki rá az önkéntes segítők és az önkormányzat dolgozói, de végül csak a hivatásos tűzoltók tudták eloltani a tüzet. Szerencsére más járműben nem esett kár és személyi sérülés sem történt

 - írták az Ónodi Vásár Facebook-oldalán.

Poroltóval oltották, de végül a tűzoltók fékezték meg a lángokat Ónodon

Nem a polgármesteri hivatal által kijelölt parkolóban hagyták tulajdonosai azt az autót, ami később kigyulladt csütörtökön az Ónodi Vásárban, tudtuk meg Tarnóczi Józseftől, a település polgármesterétől. Mint portálunknak elmondta, ő maga nem volt a helyszínen, de szemtanúktól hallotta, hogy pontosan mi történt. Az autó elkezdett füstölni – bizonyára felforrt benne a víz – aztán lángolni kezdett. Ezt vették észre a helyszín közelében lévők, majd az önkormányzat dolgozói elkezdték portoltóval oltani a tüzet, és értesítették a  tűzoltókat is. A tűzoltók megérkezéséig folytatták az oltást, ám hiába, végül a szakembereknek sikerült megfékezni a lángokat. A gépkocsi teljesen kiégett.

Mint a polgármestertől megtudtuk, személyi sérülés nem történt.

Elektromos meghibásodás

Vélhetően elektromos meghibásodás miatt égett egy autó motor és utastere az Ónodi Vásár parkolójában – mondta el a boon.hu-nak Dojcsák Dávid, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Hozzátette: Az esethez a tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki és fékezték meg a lángokat. Az tűzeset miatt személyi sérülés nem történt – húzta alá. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában