Lezárt ügy

2023.03.02. 15:19

„Bióval” kereskedett egy miskolci férfi

Kábítószerrel kereskedett egy 26 éves miskolci lakos, aki ellen büntetőeljárást folytatott a Miskolci Rendőrkapitányság.

Kábítószerrel kereskedett egy 26 éves miskolci lakos, aki ellen büntetőeljárást folytatott a Miskolci Rendőrkapitányság.

Forrás: Shutterstock

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 26 éves helyi férfival szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2022. március 7-ét megelőzően Miskolc város területén - rendszeresen, illetve több alkalommal - anyagi ellenszolgáltatásért kábítószernek minősülő úgynevezett „biót” adott át. A rendőrök a férfitől hat darab alumínium pakettben növényi származású őrleményt is lefoglaltak.

Az elkövető vallomásában a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek - írja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában