Állománygyűlés

2023.01.03. 17:30

Kinevezések a vármegyei rendőr-főkapitányságon

A főkapitány-helyettesi és a két kapitányságvezetői kinevezésről szóló parancsokat Czinege László rendőr dandártábornok, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője adta át.

ÉM

Miskolczi István ezredest a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság állományába bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettesnek nevezték ki

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Balogh János altábornagy 2023. január 1-jei hatállyal kinevezte Miskolczi István ezredest a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság állományába bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettesnek, míg dr. Bakk Richárd alezredest a Miskolci Rendőrkapitányság vezetőjének.

Czinege László rendőr dandártábornok, vármegyei rendőrfőkapitány szintén 2023. január 1-jei hatállyal nevezte ki Nagy Gábor alezredest a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vezetőjének.

Czinege László dandártábornok - az ezidáig megbízással szolgálatot teljesítő vezetőknek - a kinevezési parancsokat ünnepi állománygyűlések keretében 2023. január 3-án adta át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában