Csenyéte

2022.12.08. 13:00

Borzasztó: Tudta, hogy kiskorú, mégis teherbe ejtette

A szexuális aktus a gyermeklány, aki a férfi testvérének a gyerneke - beleegyezésével történt.

ÉM

Az Encsi Járási Ügyészség szexuális visszaélés bűntette miatt emelt vádat egy férfival szemben. A férfi 2021. áprilisában, pontosan meg nem állapítható napon, majd azt követően 2021. július elejéig további három alkalommal, Csenyéte külterületén szexuális kapcsolatot létesített egy 13 éves lánnyal, aki egyébként testvérének gyermeke. A szexuális aktus a kiskorú sértett beleegyezésével történt. A gyermeklány ennek következtében  várandós lett.  

A vádlott a szexuális aktusok idején tudta, hogy sértett még nem töltötte be a 14. életévét.

Felfüggesztett börtön várhat rá 

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott. Javasolta továbbá, hogy a bíróság a vádlottat végleges hatállyal tiltsa el bármely olyan foglalkozás gyakorlásától vagy egyéb tevékenységtől, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végzi, illetve ilyen személlyel egyéb hatalmi vagy befolyási viszonyban áll.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában