Eljárás

2022.11.15. 18:00

Elvették a telefonját, a táskáját, majd tapétavágóval „kérték” az értékeit

Tárgyalást tart szerdán a Miskolci Járásbíróság azoknak a vádlottaknak az ügyében, akik 2021. május 2-án délután Miskolcon a Bajcsy-Zsilinszky és a Baross utca kereszteződésében raboltak ki egy férfit.

ÉM

Forrás: Shutterstock

A kereszteződésben találkoztak az arra sétáló sértettel, aki telefonját a kezében tartva épp zenét hallgatott. A sértett a földre tette táskáját, hogy kezet tudjon fogni a vádlottakkal, majd a fiatalkorú terhelt elkérte a sértett telefonját és azt zsebre tette. Eközben a vádlottakkal lévő kiskorú személy magához vette a sértett táskáját és a közeli villamosmegálló felé futott vele.

Az értékeit visszaszerezni igyekvő sértett közölte, hogy értesíti a rendőrséget, amikor I. rendű vádlott egy tapétavágó kést vett elő és a sértett felé tartva felszólította őt a még nála lévő értékei átadására.

A Miskolci Törvényszék tájékoztatása szerint a felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt indult eljárásnak akár a befejezése is várható november 16-án.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában