Elfogták

2022.10.28. 15:23

Őrizetben az erőszakos ex-élettárs

Megkeserítette volt párja életét az az arlói férfi, akit a rendőrség őrizetbe vett.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Kifosztás, magánlaksértés bűntett és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 27 éves arlói férfival szemben. A gyanúsított 2022. októberében több alkalommal felkereste volt élettársát, hogy kérdőre vonja a szakítás miatt. Szinte minden egyes ilyen alkalom érintette a büntető törvénykönyv paragrafusait. Volt, amikor a férfi rátörte az ajtót a nőre, volt, hogy el-, illetve levetette a megfélemlített sértett ruháit, majd elégette azokat, továbbá a bántalmazások, fenyegetések sem maradtak ki a vizitek alkalmával.

A bejelentést követően a rendőrök azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható elkövetőt. Az Ózdi Rendőrkapitányság az őrizetbe vett férfival szemben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására – írja a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában