Verekedés

2022.10.23. 17:00

Nekiesett a négy férfinak

Ketten 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek és könnyű testi sértés miatt magánindítványt terjesztettek elő.

ÉM

Fotó: Shutterstock

A Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat egy férfival szemben. A vád szerint a férfi idén július 16-áról 17-re virradó éjjel 0 óra 30 perc körüli időben egy sárospataki szórakozóhelyen megtartott koncerten tartózkodott, ahol a vádlott és társasága szóváltásba keveredett négy másik férfival. 

Az incidens során a vádlott ököllel ütlegelni kezdte a négy férfit, közülük hármat a fején, míg egyet a mellkasán ütött meg. A sértettek a helyszínen a rendezőktől segítséget kértek, akik vádlottat a nyilvános rendezvényről kivezették.

Könnyű testi sértés 

A vádlott cselekménye alkalmas volt arra, hogy a nyilvános rendezvényen tartózkodókban megbotránkozást, riadalmat keltsen. A vádlotti bántalmazás folytán a megtámadott férfiak közül ketten 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek és a vádlottal szemben könnyű testi sértés miatt magánindítványt terjesztettek elő. A másik két férfi nem sérült meg. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben közérdekű munka büntetés kiszabását indítványozta.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában