Személyi sérüléssel

2022.04.27. 07:51

Karambol az M3-ason Oszlárnál - Baleset az ellenkező oldalon is! (frissítve)

Összeütközött egy személyautó és egy kisteherautó az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, a 166-os kilométernél, Oszlár térségében szerda reggel.

Shutterstock/Illusztráció

Fotó: Shutterstock

11:30 

Az M3-as számú autópálya újra teljes szélességében járható.

A rendőrök a balesetek szemléjét, és a műszaki mentést 11 óra 10 perckor befejezték, az érintett útszakasz forgalma ismét zavartalan.

9:30

Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs osztálya a haon.hu érdeklődésére közölte: a helyszínről egy embert szállítottak stabil állapotban kórházba, ő könnyebben sérült.

9:00

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2022. április 27-én 7 óra 30 perc körül M3-as számú autópályán, Oszlár térségében, a Vásárosnamény felé vezető oldalon. Az elsődleges információk szerint a balesetben egy személygépkocsi, és egy teherautó ütközött össze, amelynek következtében egy személy megsérült. Az eset után 8 óra előtt az ütközéstől párszáz méterre két kamion is karambolozott, itt csak anyagi kár keletkezett. Az érintett útszakaszt a mentés, és a helyszínelés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták, a forgalmat Hejőkürt felé terelik - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

8:37

Az M3-as autópályán, az Oszlári Tisza-híd előtt két baleset is történt. A Vásárosnamény felé tartó oldalon a 165-ös km-nél a forgalmat megállították. Kerülni a 164-es jelű hejőkürti kijáratnál lehet Tiszaújváros felé, majd a 35-ös főúton keresztül Polgár után érhető el ismét az M3-as autópálya - közölte az Útinform.

7:36

A balesethez riasztott tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A mentők is kiérkeztek - közölte a katasztrófavédelem.

A Vásárosnamény felé tartó oldalon a 166-os km-nél a külső- és a leállósáv járható. Az ellenkező oldalon pedig, Budapest felé, a 165-ös km-nél két kamion ütközött össze, ott is sávlezárás mellett helyszínelnek - közölte az Útinform.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában