Bűnügyi hírösszefoglaló a hétről

2022.03.27. 20:00

Halálos baleset, emberölés tárgyalás, harcos amazonok

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban március 21-e és március 27-e között.

Huszonnégy órás sebességellenőrzés Borsodban: 298 sebességtúllépő, 28 egyéb jogsértés - Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is véget ért a rendőrség 24 órás sebességellenőrzési akciója.

 

Halálos baleset a 3-as számú főúton - A 3-as számú főút újra teljes szélességében járható.

 

Letartóztatásban a csaló házaspár - Az Ózdi Járásbíróság elrendelte annak a budapesti házaspárnak a letartóztatását, akikkel szemben csalás vétsége miatt indult nyomozás.

 

Összesen hetvenöt év szabadságvesztés a szalonnai emberölési ügyben - A Miskolci Törvényszék ítéletet hozott a szalonnai emberölés négy vádlottjának ügyében.

 

Ittasan vezetett egy rendőrtiszt (videóval) - A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emelt vádat egy rendőrtiszttel szemben a Tiszaújvárosi Járásbíróságon. A férfi szolgálaton kívül ittasan vezetett.

 

Csalásban is társak - Az Ózdi Rendőrkapitányság őrizetbe vette azt a párost, akik több mint kétszáz alkalommal követtek el csalást.

 

Gázolt a vonat Rakamaznál, pótlóbusz közlekedik Tokajba is - A Füzesabonyból Nyíregyházára 8:34-kor elindult 5112-es számú személyvonat Rakamazon a Kossuth úti átjáróban elütött egy embert.

 

Elítélte a bíróság azt a férfit, aki rendőrökkel akarta lelövetni magát - A Miskolci Törvényszék ítéletet hozott annak a vádlottnak az ügyében, aki rendőrökkel akarta magát lelövetni, miközben kést tartott élettársa nyakához.

 

Két deciliter maradt a rabolt borból - A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 17 éves fiatalkorú, és egy 34 éves férfi ellen rablás bűntette miatt.

 

Kifosztották betegtársaikat a kórházban - Betegtársaikat fosztotta ki az a fiatal férfi és nő, akiket a rendőrök rövid idő alatt azonosítottak, és gyanúsítottként hallgattak ki Edelényben.

 

Öklöző kéregető – vádat emelt az ügyészség - A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 20 éves férfi ellen.

 

Jogerős ítélet a szomszédjával erőszakoskodó karcsai férfi ügyében - A Miskolci Törvényszék másodfokú tanácsa 2022. március 21-én ítéletet hozott annak a férfinak az ügyében, aki a szomszédjában lakó 71 éves sértett nő sérelmére követett el több erőszakos bűncselekményt.

 

El akarta adni a lengyel kamion rendszámát - Az Encsi Járási Ügyészség egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette miatt emelt vádat egy 34 éves férfival szemben.

 

Haját tépték, földre rángatták haragosukat - A Szikszó Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat két monaji nővel szemben.

 

Borsodi eset is szerepel a rendőrség drogfogási rekordjai között - Jelentősen nőtt a magyarországi kábítószer-kínálat, de a rendőrség sikeresen vette fel a kábítószer-kereskedelem elleni harcot és drogfogási rekordok dőltek meg - közölte az MTI az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) pénteki sajtótájékoztatóján elmondottak alapján, amelyen az első negyedév eredményeit ismertették.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában