Baleset

2020.10.13. 15:33

Teherautók ütköztek össze a 3-as főúton

Személyi sérüléssel végződött az a közlekedési baleset, ami kedden délután történt a 3-as főúton Szikszó és Miskolc között.

Forrás: ÉM

FRISSÍTÉS!

A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint egy szlovák pótkocsis teherautó állt a kapaszkodó sáv jobb oldalán Miskolc irányában, amikor a mögötte Szikszó felől érkező Iveco dobozos kisteherautó vezetője belehajtott az álló járműbe. Úgy tudjuk, egyedül az Iveco sofőrje sérült meg, őt kórházba szállították a mentők.

A kisteherautó üzemanyagot szállított egy tartályban a dobozában, ami az ütközéskor az útra esett ki. Az „elhagyott” tartályból kifolyó gázolajat az arra járó autók széthordták az úton, ezért a rendőrség teljes szélességében lezárta. Az anyagi kár tetemes, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.


Összeütközött egy kisteherautó és egy tehergépkocsi a 3-as főúton, Onga térségében. A balesetnél a miskolci hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egységek áramtalanították a járműveket, és megtisztítják az úttestet a ráfolyt gázolajtól. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Olvasónk videója a helyszínről:

A rendőrség információi szerint, egy műszaki hiba miatt az út mentén álló kisteherautóba ütközött egy üzemanyagot szállító gépjármű a Turul előtti útszakaszon.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2020. október 13-án 15 óra előtt a 3-as számú főút 196. kilométerszelvényében egy, az úttest mentén álló műszaki hibás kisteherautóba ütközött egy másik jármű. A baleset során egy személynek könnyű sérülései keletkeztek. Az ütközés során a balesetet okozó gépjárművön szállított üzemanyagtartály megsérült, melynek tartalma az úttestre folyt.

A helyszínelés és a műszaki mentés időtartamára a 3-as számú főút balesettel érintett szakaszát a rendőrség teljes szélességében lezárta. A terelés Onga, valamint Ongaújfalu felé megoldott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában