garázdaság

2020.10.31. 18:30

Megrúgta a gyermekeit fegyelmező asszonyt

Az ügyészség vádat emelt garázdaság és könnyű testi sértés miatt egy 30 éves férfi ellen.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

A vádirat szerint az illető 2020. június közepén, lakóhelyén, egy borsodi kistelepülésen ballagást ünnepelt, majd ittassága miatt elaludt. A délutáni órákban hangoskodásra ébredt a lakásában, mert a szomszéd házban lakó nő sérelmezte, hogy a vádlott gyermekei túl hangosan játszanak a háza közelében, ezért a gyermekeket hazazavarta.

A vádlott ezen annyira felháborodott, hogy átment a szomszédba, és a nőt a bal combján megrúgta. Ő ettől a földre esett. A cselekményt látta a nő lányunokája, aki felelősségre vonta a vádlottat, de a vádlott vele szemben is erőszakosan lépett fel. Arcon ütötte, majd elkezdte tépni a haját. A további bántalmazást egy helybéli férfi akadályozta meg közbelépésével, így a nagymama és unokája be tudtak menekülni a házukba, és bezárkóztak.

A vádlott viszont utánuk ment, a kertkapun keresztül bejutott az ingatlanba és a bejárati ajtót rugdosta, majd elhagyta a helyszínt. A sértettek a bántalmazások következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek el, és magánindítványt terjesztettek elő.

A Szikszói Járási Ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben elzárás büntetés kiszabását indítványozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában