baleset

2020.08.25. 14:30

A halálos baleset okozóját keresik

A rendőrség várja azon állampolgárok jelentkezését, akik információval rendelkeznek arról a balesetről, amely a 26-os számú főúton történt, és amely során egy 60 éves gyalogos férfi belehalt sérüléseibe.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 05000/430/2020. bűnügyi számon halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettessel szemben.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2020. augusztus 24-én a késő esti órákban a 26-os számú főúton feltehetően Ózdról Kazincbarcika felé közlekedett egy ismeretlen típusú és színű gépjármű, amely az úttest szélén gyalogosan közlekedő 60 éves sajógalgóci férfit elütötte. Hatóságunk 23 óra előtt értesült arról, hogy egy ismeretlen férfi, aki feltehetően sérült az úttest mellett fekszik. A helyszínre érkező rendőrök a férfi ellátásához mentőt hívtak, azonban a gyalogos férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítása során belehalt sérüléseibe.

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a fent megjelölt időpontban és útszakaszon közlekedő sofőrök azonosítása és tanúkihallgatása.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, vagy látta az esetet hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenyég-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 Telefontanú zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában