Kék hírek

2019.09.02. 11:00

Késsel támadt rá házastársára a fiatal férfi

A feleség kérdőre vonta férjét, hogy miért nem hazafelé mennek, mire a férfi ütni kezdte.

Illusztráció

Egy hónapra elrendelte a Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája annak a férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint megakadályozta, hogy házastársa kiszálljon a gépkocsiból, majd először puszta kézzel ütötte, azt követően pedig késsel sebesítette meg őt.

Hétszer vágott

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi és a nő között gyakoriak voltak a veszekedések, melyek időnként azzal végződtek, hogy egy rövid időre szétköltöztek.

Augusztus 26-án délután közös lakásukra indultak, de a férfi a gépkocsival az ellenkező irányba hajtott. A felesége kérdőre vonta, hogy miért nem hazafelé mennek, mire a férfi ütni kezdte. A nő megpróbált kiugrani az éppen kanyarodó autóból, a férfi a hajánál fogva húzta vissza, és azzal fenyegette, hogy leszúrja. Amikor a nőnek sikerült kiszállni, a férfi a nála lévő konyhakéssel megvágta a nőt. A nő vérezni kezdett, a földre esett, azonban a férfi nem hagyott fel a bántalmazással, ököllel folytatta azt, és további hét alkalommal késsel megsebesítette a feleségét.

A gyanúsítottal szemben személyi szabadság megsértése, garázdaság és testi sértés elkövetése miatt indult eljárás. A bíróság a gyanúsított letartóztatását szeptember 29-ig rendelte el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában