Rendőrségi felhívás

2019.08.28. 16:30

Rendőrségi felhívás – Felismerik? Telefonáljanak!

A Vasgyári Rendőrőrs munkatársai kérik egy ismeretlen férfi azonosításához a lakosság segítségét.

Forrás: police.hu

A Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrőrse 05010/2295/2019. bűnügyi számon lopás vétség elkövetése miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy eddig ismeretlen férfi 2019. június 1-jén 17 óra körül Miskolcon, a Pléh Sándor utcán egy családi ház udvaráról ellopott egy Racing típusú országúti kerékpárt.

A biciklit egy pékség melletti bokros területen később megtalálták a rendőrök, amit már jogos tulajdonosának visszaadtak.

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a képeken látható férfi személyazonosságának megállapítása.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képeken látható ismeretlen férfit, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenyég-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” számán, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában