Baleset

2019.05.15. 09:13

Súlyos baleset életveszélyes sérüléssel a 37-esen

Hárman sérültek meg abban a közlekedési balesetben, ami szerdán reggel történt a 37-es számú főúton, a Gesztely és Újharangod közötti szakaszon.

Súlyos baleset a 37-esen

Forrás: ÉM

A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint, Szerencs irányába haladva egy szlovák rendszámú Audi sportkocsi kezdett előzésbe, amikor szemből egy BMW-vel súrlódásszerűen ütközött. Ezután a BMW a csattanás miatt egy Volkswagen Passat elé keresztbe fordult, ami a BMW jobb oldalát találta telibe.

 

A balesetet okozó sofőr az ütközés után sodródott kb. száz métert, majd a bal oldalon egy fának ütközve az árokban landolt.

Úgy tudjuk, az Audi vezetőjét mentőhelikopterrel szállították Miskolcra a megyei kórházba, súlyos, életveszélyes sérülésekkel. A másik két autó vezetőjét mentőautóval vitték ugyancsak a megyei kórházba.

 

A rendőrség az utat teljes szélességében lezárta és kerülő útra terelte. Mind a három autó totálkárosra tört, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában