boon.hu PODCAST

2024.07.05. 20:00

A sport jó alap a vállalkozói sikerekhez

Bihall Tamás kamarai elnökkel, vállalkozóval beszélget Csákó Attila.

Csákó Attila

Bihall Tamás, a vármegyei kereskedelmi és iparkamara (BOKIK) nemrég újraválasztott elnöke

Fotó: MW

A sikerhez biztos szakmai alapokra, az észszerű kockázatok vállalása mellett realitásérzékre, stressztűrő képességre, folyamatos edukációra és jól megválasztott, célorientált kollégákra van szükség – mondja Sikerkovácsok című műsorunknak Bihall Tamás, a vármegyei kereskedelmi és iparkamara (BOKIK) nemrég újraválasztott elnöke, a Nord Tender Kft-t. tulajdonosa.

Szerinte a kudarcokból – feltéve, hogy jól kezeljük azokat – lehet előnyt kovácsolni, és így hasznára is válhatnak egy adott cégnek, vezetőnek. Úgy véli, a sport jó tanítómester, hiszen megtanít a győzelmek és kudarcok feldolgozására, a küzdelemre. Beszél a családtagjaival – feleségével és az egyik lányával – végzett közös munka előnyeiről, hátrányairól, és megtudjuk azt is, hogy a családi programokat miért excel táblázatban tervezi. Várja Önöket a szerkesztő-műsorvezető, Csákó Attila a boon.hu-n.

Még több podcast a boon.hu oldalán. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!