Dilemma

2023.09.21. 14:35

Pénz kell a vállalkozóknak, de honnan lesz?

Elkezdődött a felkészülés a Helyreállítási Alap pályázati kiírásaira.

Boon.hu

Kiss László, a Bokik alelnöke a vállalkozók igényeiről beszélt

Fotó: Bujdos Tibor

APP Konferenciaközpont roadshowját tartották csütörtökön Miskolcon a Népkerti Vigadóban. Egyelőre csak az agrárium élvezheti az EU-támogatásokat. A többi nekünk járó EU-forrás lehívása még nem kapott zöld utat, de már elkezdődött a felkészülés a Helyreállítási Alap pályázati kiírásaira. A Kormány 8 milliárd forint európai uniós forrás felhasználásával bízta meg az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft.-t. Ezt az összeget a hazai kkv-k fejlesztésére fordítja.

Pénzügyi segítség a kkvk-nak 

A Pénz, de honnan? roadshow-konferencia most is, mint 22 év óta minden évben összegyűjti a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló kedvezményes, támogatott pénzforrásokat és a működési hatékonyságot növelő új módszereket. Közvetlenül is lehet pályázni az uniós tagállamok vállalkozásainak az uniós finanszírozási programokra. A szakemberek szerint mindenképpen érdemes élni ezzel a gazdag kínálat adta pénzhez jutási lehetőséggel is. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!