Helyi gazdaság

2013.10.08. 08:01

Hogyan legyen orosz partnere?

Miskolc - Óriási piac az orosz, ami mögött nem sokkal marad el Ukrajna, de Szerbiába is számos üzleti lehetőség kínálkozik a magyar vállalkozásoknak – derült ki egy miskolci gazdasági fórumon.

Miskolc - Óriási piac az orosz, ami mögött nem sokkal marad el Ukrajna, de Szerbiába is számos üzleti lehetőség kínálkozik a magyar vállalkozásoknak – derült ki egy miskolci gazdasági fórumon. A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) és a BOKIK hétfői rendezvényén Magyarország három nagykövetségének külgazdasági szakdiplomatái, kijevi, moszkvai és belgrádi gazdasági szakemberek az adott relációk piacairól, üzletkötési sajátosságairól és aktuális exportlehetőségeiről tartottak előadásokat, és konzultáltak a személyes találkozókra regisztrált cégek képviselőivel. A rendezvény része annak a programsorozatnak, amelynek célja a hazai vállalkozások exporttörekvéseinek támogatása, a kkv-k személyre szabott informálása, az időszerű üzleti lehetőségek, befektetési, kereskedelmi aktualitások bemutatása.

Miskolcon nagy érdeklődéssel fogadták a rendezvényt, a résztvevők között voltak komoly külkapcsolatokkal rendelkező vállalkozások és kezdő exportálók is.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!