Helyi gazdaság

2013.02.23. 11:23

OS - Az MSZP Országos Központ közleménye

Budapest, 2013. február 23., szombat (OS) - Újabb kormányközeli kifizetőhely virágzik?

Budapest, 2013. február 23., szombat (OS) - Újabb kormányközeli kifizetőhely virágzik?Az Emberi Erőforrások Minisztériuma közpénzből az Ágota Alapítványon keresztül 25 millió forintot költ egy teljességgel értelmezhetetlen kampányra, mely a nem kívánt terhességek megtartására ösztönzi a nőket, "Megértem, ha még nem vagy kész rám, de inkább adj örökbe, hadd éljek!" szlogennel.

Eközben több tízezer gyermek nevelőotthonban várja, hogy családba kerülhessen. Az örökbefogadó szülőknek sok esetben öt évnél is többet kell várakozniuk, hogy gyermekük legyen.

Miért plakátkampányra költ a minisztérium 25 millió forintot, ahelyett, hogy a fennálló problémát kezelné?

Véletlen-e, hogy az Ágota Alapítvány elnöke Soltész Miklós szociális államtitkár tanácsadója volt, 2010-ben pedig a Fidesz színeiben indult az önkormányzati választásokon? Véletlen-e, hogy az alapítvány egyik támogatója a KDNP-s Barankovics Alapítvány?

Felszólítjuk Balog Zoltánt, az EMMI tárcavezetőjét, adjon szakmailag indokolt, valós adatokkal alátámasztott világos választ, miért van szükség a plakátokra!

Kormos Kata

szóvivő

Kiadó: MSZP Országos Központ

- MTI -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!