Helyi gazdaság

2013.02.06. 14:53

MSZP: a Fidesznek jobb dolga is lenne, mint a baloldallal foglalkozni

Budapest, 2013. február 6., szerda (MTI) - Az MSZP szerint a Fidesznek inkább a rezsicsökkentéssel és a munkahelyteremtéssel kellene foglalkoznia, nem a baloldallal - közölte Török Zsolt, a párt szóvivője.

Budapest, 2013. február 6., szerda (MTI) - Az MSZP szerint a Fidesznek inkább a rezsicsökkentéssel és a munkahelyteremtéssel kellene foglalkoznia, nem a baloldallal - közölte Török Zsolt, a párt szóvivője.A szóvivő szerdán Kósa Lajosnak, a Fidesz ügyvezető alelnökének szavaira reagált, aki azt mondta, politikai helyzetértékelést tartott a Fidesz-KDNP-frakciószövetség kedd este Gyulán, ahol megpróbálták áttekinteni az ellenzék helyzetét. Próbáltuk értelmezni az ellenzék mozgását, de nem sikerült, "kiderült, senki nem érti. Éppen hogy össze tudtuk szedni, hány potenciális baloldali párt van" - mondta Kósa.

Török Zsolt szerint viszont a devizahitelesekkel, a rezsicsökkentéssel vagy az egymillió új munkahely létrehozásával kellene foglalkoznia a Fidesznek.

A baloldalon zajló folyamatokról a szóvivő azt mondta, az MSZP-ben folyik a programalkotási munka, és ezzel párhuzamosan az ellenzéki kerekasztal tagjaként a stabil kormányzásért egyeztetnek, valamint ellenzéki pártként "tükröt tartanak" a kormánypártok elé.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!