Szenzáció

2024.01.03. 19:00

Rendőri akcióban jelent meg a banda első dala

A mezőnyárádi Hungarocell együttes új felállásának, egyben új érájának első dala, a "Kérlek nyomd Dj White"!

Boon.hu

Hungarocell

"A Kérlek nyomd Dj White az első szám a készülő nagylemezünkről. Egyfajta előfutára annak az univerzumnak, ami dalainkon keresztül épül majd fel lépésről lépésre. Egy ember belső szorongásaiban találjuk magunkat, ahol a jelentől kezdve egészen a gyermekkorig mindenféle belső negatív élmények béklyót kötnek a főhősünk megnyílásának készségére. Ezt a béklyót lazítja fel az a kívülről érkező hatás, amin keresztül egyre szenvedélyesebben erősödik fel a nyitás iránti vágy a nagyvilág felé. Különlegessége ennek a megjelenésnek, hogy ez az első dal, amit már élő hús-vér dobossal adunk ki. Geml József Tofi az év első szakaszában csatlakozott hozzánk, majd gyorsan felvette a fonalat és hamar oszlopos tagjává vált ennek az őrült kis csapatnak. A felvételeket továbbra is a zenekar berkein belül rögzítettük, a Tompi Music Production gondoskodott a produceri munkáról, felvételről és a keverésről is" - vallják a Hungarocell tagjai. - De kérdezhetnéd, hogy ugyan ki a fene az a DJ White? Nem más, mint jó barátunk, koncertjeink hangtechnikusa, aki előtt ezzel az apró gaggel tisztelgünk."

Közös projekt

A Kérlek nyomd Dj White egyébként a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Rendőr-főkapitánysággal közös projekt keretében debütál, aminek mottója "Ezt a számot tisztán írtam, hallgassátok ti is tisztán!". A dal a szorongások feloldásáról, a megnyílás iránti kezdődő vágyról szól. Sokan ezeket a szorongásokat szerhasználattal próbálják megszüntetni, miközben sok esetben végérvényben ez csak még mélyebbre taszítja a fogyasztóját. 

A mi szorongásainkat a zene, és a zenekaron belüli testvériesség segítségével tudjuk leginkább feloldani. Mi abban hiszünk, hogy a valódi énünket akkor tudjuk igazán kibontakoztatni, ha azokkal az emberekkel vesszük körbe magunkat, akik szerető és támogató közeget nyújtanak.

Próba közben

Felcseperedtek 

"Amikor falusi kiskölyökként hangszert ragadtunk a kezünkbe, még nem tudtuk, hogy ez lesz életünk egyik legmeghatározóbb döntése. A gitárok, a szintik mellettünk voltak végig a felnőtté cseperedésünk során. A sírva nevetéseknél, a szerelmi csalódásoknál, a tombolni vágyó düh kitörésének momentumában és minden szenvedélyes pillanatban összegyűltünk és hangszert ragadtunk, hogy szavak nélkül a zene energiáján keresztül átéljük minden intenzív érzésünk! Mind a mai napig ezt tesszük… Amikor a próbateremben egymás közt alkotunk, amikor egy utcán sétáló fülhallgatójában szólalunk meg, vagy amikor sokan együtt rezdülünk egy koncert energikus mozzanatában. Ezt jelképezi a Hungarocell."

A tagok:

Ulvicki Tamás Tompi (gitár, ének) 

Vizi Dávid (billentyűk) 

Kis Marcell (basszusgitár, vokál) 

Geml József Tofi  (dobok)

A Hungarocell mérföldkövei:  

2009. Három mezőnyárádi fiatal srác megalapítja a Hungarocell zenekart 

2016. A banda kiadja az első, 5 számot tartalmazó EP-jét, a Hallhatósági Lemezt 

2018. A Hungarocell első nagylemeze a "KELL" címmel megjelenik 

2020. A zenekar újra formálódik Kis Marcell basszusgitárossal 

2021. Az első közös dal az új formációban, az "Álmomban jár" megjelenik novemberben. Előtte a jelenlegi csapat új próbatermében rögzíti előző nagylemezének néhány dalát újragondolva, amely video kíséretében érkezik a YouTube-ra "Még mindig KELL" néven. 

2022. Második kislemez és egyben videoklip, a "Ha vége már" érkezik év végére.  

2023. Év elején csatlakozik a bandához Dr. Geml József "Tofi", aki betölti végre a dobos hiányában keletkező űrt. Szilveszter előtt a csapat első közös alkotása, a Kérlek nyomd Dj White a B.-A.-Z. Vármegyei Rendőr-főkapitánysággal közös drogprevenciós projekt keretében jelent meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában