Program

2023.12.08. 17:00

Újabb mozgalmas adventi hétvége következik Encsen

Lezajlott Encsen az adventi rendezvénysorozat első hétvégéje. Szombaton és vasárnap is izgalmas programok várták az érdeklődőket, a programok tovább folytatódnak a második hétvégén is.

Nagy-Hankó Krisztina

Forrás: Encs PH

Az ünnepi díszbe öltözött Millenniumi parkban vasárnap délután kinyitott a korcsolyapálya is, illetve felgyulladt a hit gyertyája a város adventi koszorúján. A rendezvénysorozat tovább folytatódik advent második hétvégéjén. Pénteken 10 órától Szeretetnapot tartottak az Encs Városi Sportközpontban, ahol fellépett Pető Zsófia és Cselepák Balázs. Ugyancsak ezen a napon 14 és 19 óra között használható a korcsolyapálya a Millenniumi parkban. 

December 9-én, szombaton 14 órától a korcsolyapálya, illetve adventi vásár várja az érdeklődőket. 15 órától a Mindenki karácsonyfája díszítése kezdődik, majd 16 órától Schultz Gellért koncertje következik. A Három Királyok Adventi műsora 17 órától, a Discover Band pedig 18 órától szórakoztatja a közönséget. Még mindig szombat: 10 órától karácsonyi dísz készítés lesz a Városi Galériában 16:30-tól pedig Rock Mikulás az Encsi Művelődési Központban.

Vasárnap 15 órakor gyújtják meg a második adventi gyertyát a Városháza parkjában, Kusnyír László református esperes ünnepi gondolatainak kíséretében. Szintén ezen a napon 14 és 19 óra között folyamatosan nyitva tart a korcsolyapálya a Millenniumi parkban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában