Játékra invitálnak

2023.12.11. 08:00

Lefotózta már az adventi villamost? Akár nyerhet is vele!

Miskolc - Az MVK Zrt. a Magyar Telekommal közösen hirdetett egy nyereményjátékot.

Boon.hu

Ilyen szépséges esti megvilágításban az idén a miskolci adventi villamos

Fotó: ÉM

Játékra invitál minden kalandvágyót a miskolci közlekedési szolgáltató MVK Zrt. és a Magyar Telekom Nyrt., felhívásuk szerint egy Samsung Galaxy A54 5G típusú okostelefon nyerhető - tudta meg a boon.hu. Közleményükben azt írják, ha valaki nyerni szeretne,  nincs más dolga, mint  december 18-án 24:00 óráig készíteni egy képet az idei adventi villamosról, és feltölteni az MVK facebook oldalára a nyereményjáték poszt alá. A fotó mellé azt is írják le, hogy a Telekom a https://helloszulo.hu/ weboldalon melyik négy témakörben ad hasznos információkat a szülőknek. Fontos: mindenki csak saját képpel regisztrálhat! A sorsolás időpontja:december 19. 9:00 óra. A játékban való részvétel mindenkitől fokozottan figyelmes és körültekintő magatartás tanúsítását követeli meg. A biztonsági szabályok be nem tartásából, elvárható körültekintés vagy kellő előrelátás és figyelem hiányából, avagy azokra visszavezethetően bekövetkező károkért való felelősség a tevékenységben résztvevőket terheli.

A szerencsés nyertes nevét az MVK Zrt. Facebook oldalán keresztül teszik közzé december 19-én 10:00 órakor. A nyertesnek a közzétételtől számított 2 napon belül kell megküldenie az elérhetőségeit (név, telefonszám, e-mail cím) az i[email protected] e-mail címre.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában