Felszerelés menedzser

2023.09.12. 08:30

Szalai Attila „Szancso” a kedvence

Mezőkövesd - A sárga-kékek úgynevezett felszerelés menedzsere – régies nevén szertárosa – is ott volt a Puskás Arénában múlt vasárnap rendezett Magyarország–Csehország nemzetek közötti barátságos labdarúgó mérkőzésen.

Kolodzey Tamás

Móher Andrea a Puskás Arénában.

Fotó: olvasó

Felejthetetlen élmény

– Amennyiben az időm engedi, természetesen mindig elmegyek az ország legnagyobb stadionjába – kezdte a Mezőkövesd Zsóry FC közkedvelt munkatársa, majd így folytatta: – A barátnőmmel, vagy a húgommal utazom Budapestre és rendre elemi erővel szurkolok a fiúknak. A nagy kedvencem egyértelműen a Szancso becenévre hallgató Szalai Attila, a mi volt játékosunk, akivel mai napig jóban vagyok. Minden meccsünkön szenzációs a hangulat, a mostani telt ház is nagyon megfogott, újabb felejthetetlen élménnyel ajándékozott meg. Egyébként érdekes volt nekem az, hogy a csehek rendkívül komolyan vették a teszt találkozót, ehhez képest – megítélésem szerint – túlságosan agresszíven futballoztak. Sallai gyönyörű gólt szerzett, aztán iksz lett, de az 1–1-es döntetlennek nincs különösebb jelentősége. Az a lényeg, hogy Európa-bajnoki selejtező csoportunkból jussunk tovább és ez szinte bizonyosnak tűnik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában