Világcsúcsra készülnek

2023.08.12. 07:00

Erre a Guinness rekordra hajtanak Tiszaújvárosban

Bárki részese lehet augusztus 18-án délelőtt a város strandfürdőjében egy világrekord felállításnak.

Boon.hu

Augusztus 18-án a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdőben egy Guinness rekordot szeretnének felállítani, Európa leghosszabb felfújható akadálypályán – erről Dovák Norbert, az esemény egyik szervezője mesélt portálunknak. „Az akadálypálya két nyomsávot tartalmaz és 280 méter hosszú” – mondta. Arra is kitért, hogy egymás mellett egyszerre ketten is tudnak versenyezni, de a pályán egyébként egyszerre több százan is tudnak tartózkodni egy időben. 

A Guinness rekord abban rejlik, hogy 8 óra alatt minél többen teljesítsék a pályát, más napokon is sokan szoktak a pályán lenni, de most kifejezetten erre hegyezzük ki a versenyt 

– hangsúlyozta. Azt is megosztotta portálunkkal, hogy ilyen kategóriába még nincs a világon Guinness rekord, így vélhetően sikerülni fog a világrekord kísérlet, amelyet a magyarországi Guinness rekord hitelesítő is követni fog a helyszínen.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában