Portrésorozat

2023.07.29. 11:00

Kiser Edina asztrológus, az utolsó ritka kincs

Utolsó részéhez érkezett a Ritka kincsek címet viselő portrésorozat vetítése a miskolci Pontközpontban. A különleges foglalkozásokat űző hölgyeket felvonultató filmeket egy asztrológus, meseterapeuta zárta.

Póczos Nikolett

Fotó: Póczos Nikolett

A tíz részből álló sorozatot a BluePixel Kommunikációs és Produkciós Iroda készítette. A minden hónap utolsó péntekén levetített filmek házigazdája és beszélgetőpartnere Czikora Ágnes szerkesztő-műsorvezető. A különleges foglalkozású hölgyek sorát Kiser Edina asztrológus, fejlesztő meseterapeuta zárta péntek este. 

A tiszaújvárosból származó hölgy beszélt többek között az asztrológiához és a mesékhez vezető útjáról, küzdelmes életéről, pályájáról, munkamódszeréről, négy gyermekéről és vallott arról is, hogy számára mit jelent a siker. Az asztrológián túl számos más területbe is belekóstolt már, gyönyörű fotókat készít és nagyon jó kézügyessége van a rajzoláshoz. Emellett oktat, publikál és tréningeket, táborokat szervez. Mint mondta, lételeme az alkotás. Nagyon nagy hangsúlyt fektet az önfejlesztésre is, hiszen jelenleg homeopátiát tanul.

A mintegy órás filmvetítést követően pezsgő beszélgetés folyt még az ország másik végéből érkező vendéggel, aki remek humorával és egyedi életszemléletével, egyéniségével varázsolta el közönségét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában