Illusztris társaság

2023.04.26. 17:00

Időutazás Miskolcon: egyszerre egy helyen a hőskor városi lemezlovasai

Korabeli zenék, Dj-k, videó disco, korabeli látvány, korabeli arcok Miskolcon szombaton.

HI

Igazi disco-hangulat kerekedik majd

Fotó: Máté Krisztián

Juno, Kupola, Tokaj, Szikla, Sörgödör, Coctail Club ’92, Vasas, János Pince, Zöldfa, Diófa, Katowice, Black Tracy. Legendás klubok, ahol hétvégente pörgött a CD, vagy a fekete lemez és táncolt a vármegye fiatalsága. A legendás kluboknak pedig megvoltak a legendás Dj-i, akik most egy helyen gyűlnek össze szombaton a Block Bistroban.

A mikrofonnál NánDJ (Tokaj) és PopSimon (Juno) lesz. Mint NánDJ-től megtudtuk illusztris társaság jöhet össze, ugyanis akiket még várnak, az Dj Vadászi Gabi (Juno), Dj Rinder Gyuri (János Pince), Dj Köteles Sanyi (Sörgödör), Dj Gonosz Sanyi (Vasas), Dj Alex (Kupola Disco), Dj Mátrai Laci (Bükkszentkereszt) és Dj Joe (Black Tracy).

– A cél, hogy újra átéljük a legendás miskolci bulik hangulatát. Harminc évet tekerünk vissza az órán, most másodszor, az első ilyen alkalom telt házasra sikerült. Miskolc DISCO 80’s Emlékbulinak neveztük el a programot, kapunyitás 22 órától és utána bulizunk hajnalig – osztotta meg portálunkkal Nándi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában