Felhívás

2023.04.28. 16:11

Cukrászdák, figyelem! Meghosszabbítottak a vármegye tortája verseny határidejét!

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye Önkormányzata meghirdette „Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye tortája 2023” versenyt, amelyre várják a térség cukrászdáinak jelentkezését.

BOON

A megyére jellemző tortát várnak

Forrás: Shutterstock

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye Önkormányzata az „Identitás további erősítése Borsod-Abaúj-Zemplén megyében” című projekt keretében, a térség gasztronómiai hagyományainak erősítése és megújítása jegyében első alkalommal versenyt hirdetett a vármegyében működő cukrászatok számára. A verseny eredményeként két kategóriában választják meg a vármegye tortáját, az édességek elnyerik a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye tortája 2023” címet, és rendszeresen helyet kapnak vármegye különböző rendezvényein. 

A verseny nyitott minden, a vármegyében működő cukrászat számára. Kreatív, izgalmas ötleteket bemutató, lehetőleg Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye járásainak gyümölcseivel, termékeivel, jellegzetes ízvilágával vagy magával a vármegyével összefüggésbe hozható tortákat várnak. A jelentkezési határidő 2023. május 12.Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye Tortája 2023 versenyre jelentkezni a Nevezési lap kitöltésével és visszaküldésével lehet 2023. május 12-ig.A nyertes torták a Vármegyenapon „mutatkoznak be” a nagyközönség előtt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában