Csapatban futottak

2023.02.19. 12:00

A Bocskai Portyára melegítettek be a Szerencsi Farsangi Futáson

Több százan vettek részt szombaton a Rákóczi vár tövében megtartott sportrendezvényen.

Póczos Nikolett

A csapat tagjai dr. Koncz Zsófiával a célban

A II. Szerencsi Farsangi Futás három távon (2,5, 5, 7 kilométeren) megrendezett startjánál dr. Koncz Zsófia országgyűlési képviselő köszöntötte a futókat. A rendezvény különlegessége, hogy díjazták a legötletesebb jelmezben futókat, a leglelkesebb csapatot, valamint a legnagyobb létszámban megjelenő iskola diákjait is.

A futáson a Miskolci Toborzó Iroda is képviseltette magát, négy katonájával, akik egyenruhában teljesítették a távot. A katonák a II. Szerencsi Farsangi Futást a február 24-i, 40 kilométeres Bocskai Portya bemelegítésének tekintették. Az egészséges életmódot népszerűsítő futás központja a Szerencsi vár volt, innen indultak és ide is érkezetek vissza a futók a választott táv megtétele után.

A célban mindenkit fánkkal és meleg teával vártak a szervezők és minden résztvevő egy egyedi, kézzel készített kerámia érmet vehetett át Szabó Gergelytől, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat alelnökétől.

A csapat tagjai

Hajdu István, t. alezredes

Tari-Hajdú Katalin, közkatona

Kiss László, t. alezredes

Rácz Péter, t. főhadnagy

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában