Karácsonyi akció

2022.12.14. 16:00

Több fa, több mosoly idén is a kastélyszigeten

Második alkalommal rendezik meg az Edelényi Futók Egyesülete és az Edelényi kastélysziget szervezésében a Több fa, több mosoly! Karácsonyfák az Edelényi Kastélyszigeten című rendezvényt.

ÉM

Fotó: Mirkó István

Tavaly az első alkalom sikeresnek bizonyult, így idén is megismétlik az akciót, melynek lényege, hogy edelényi egyesületet, alapítványt, kis és nagyobb céget várnak, hogy együtt tegyék együtt még szebbé az ünnepet. Arra kérnek mindenkit, aki szeretne részt venni a szombaton 15 órakor kezdődő eseményen, hogy földlabdás, maximum 1,2 méter magas fát vigyen magával a kastélyszigetre, ami ne sima lucfenyő legyen, hanem ezüst, jegenye, vagy éppen duglász. 

Fenyődíszítés tavalyról | Forrás: Edelényi Kastélysziget

A cél az, hogy díszítsenek fel együtt minél több fát a kastély előtt, hogy még meghittebbé tegyék a hangulatot és, hogy ezzel is hozzájáruljanak a kastélysziget parkjának szépségéhez. A fák ugyanis az ünnepi küldetésük beteljesülése után a kastély körüli parkban találnak majd otthonra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában