Megbecsült szurkolók

2022.10.29. 10:00

Hölgy nyerte az extrát

Százötvenen játszottak és jégen sorsolták ki a győztes nevét.

KT

A DVTK Jegesmedvék klubvezetése állandóan kedveskedik nézőinek

Fotó: DVTK

A DVTK Jegesmedvék évek óta megbecsüli a szurkolóit, az Erste-ligás csapatot is fenntartó klub zsinórban rukkol elő jobbnál jobb kezdeményezésekkel.

Dedikált mez és ütő

A piros-fehérek a Brassó elleni bajnoki mérkőzésük alkalmából sem ültek a babérjaikon, meghirdették a bérletesek napja akciójukat, melynek célja az volt, hogy a teljes szezonra szóló bilétával rendelkezők féláron vihették magukkal családtagjukat, barátjukat vagy ismerőseiket.

– Állandóan azon „agyalunk”, hogy miként tudnánk növelni a nézőszámunkat – mondta Marosi Tamás csapatmenedzser, majd hozzátette: – Nagyon igyekszünk: a harmadok közötti időre például rendszeresen játékot hirdetünk. Így történt ez most, a romániai alakulat elleni meccsünk alkalmából is. A bejáratnál kihelyeztünk egy dobozt, amelybe a bérletes bedobhatta a nevét és a kártyájának számát tartalmazó papírt. Mintegy százötvenen éltek a lehetőséggel. A holt időben jött Siku, a híres-neves kabalafiguránk kisorsolt egy extra flepnit, amellyel a bérletes magával viheti kedvezményezettjét a 2022/2023-as szezonban.

A főnyereményt a Zsuzsanna keresztnévre hallgató hölgy nyerte, továbbá a jégen kapura lövést vállaló nézők dedikált ütővel és mezzel gazdagodtak. A menedzsertől azt is megtudtuk, hogy ezzel még nincs vége az ötletbörzéjüknek, ugyanis vallják: a szurkoló a legfontosabb kellék. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában