Fesztivál

2022.08.26. 17:00

Kiss Katával, Azahriah-val, Dr BRS-sel startol az Artúr Napok

Pénteken este kezdetét veszi az idei Szerencsi Artúr Napok Fesztivál, már az első nap fellépői névsora is jó bulit ígér.

ÉM

Azahriah is ott van a pénteki fellépők között

Fotó: KISS ANNAMARIE

Péntektől vasárnapig tartják meg az idei Szerencsi Artúr Napok Fesztivált. Pénteken 17.45-kor startol el az első nap programja a Kiss Kata Zenekarral, akit Király Viktor, a Hooligans, a Carson Coma, Azahriah, a Bestiák és Dr BRS követ.

Szombaton Kristóf, a Cini Modern Tánc, a Hajnali Néptáncegyüttes, a Csík Zenekar, az Irie Maffia, ByeAlex és a Slepp, Dzsúdló, Nemazalány x Sofi, valamint Lofti Begi lép színpadra.

Vasárnap a Star Deluxe, a Hatás Alatt, a Hegyalja Folk, a Killer Surprise, Vastag Csaba, a Bagossy Brothers Company, Kowalsky meg a Vega és a Halott Pénz ad koncertet, éjfélkor tűzijáték zárja a fesztivált.

A nemrégiben útnak indult Tokajbusz a fesztivál teljes ideje alatt meghosszabbított szakaszon közlekedik, ami azt jelenti, hogy a buszjáratok a fesztivál területétől alig pár lépésnyire, a Szerencsi Tesco Áruház melletti buszmegállóban is megállnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában