Gazdit keresünk

2022.01.07. 12:00

Találja meg velünk az új háziállatát!

Az Észak-Magyarország kisállat oldalán ezen a héten Sátoraljaújhelyről, a Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány lakóiból mutatunk be hármat.

 A négylábúak a menhelyen mindennap megtekinthetők 13 és 16 óra között, szombaton és vasárnap is. Az örökbefogadás költsége 9 ezer forint, feltétel, hogy az állatról biztonságos környezetben gondoskodjanak egy életen át. Érdeklődni itt lehet: 06-30/576-8935, 06-20/242-1161.

Bendzsó hétéves, nagyobb termetű, schnauzer-briard típusú, ivaros kan. Állatbarát mentette ki bántalmazó környezetből. Jóindulatú, barátságos, remekül kijön a kenneltársával. Bundája gondozást igényel. Mozgékony, szívesen szaladgál és boldogan megy sétálni, ezért sportos családba ajánlott.
 

Toni hét és fél éves, nagyobb testű, keverék, ivaros kan. A menhelyen nőtt fel és eddig nem akadt meg rajta senkinek a szeme. Egyébként jó kiállású, kedves kutyus. Szépen sétál és szalad a labda után. Valószínűleg könnyen megszokná új környezetét, ha következetesen foglalkoznának vele egy családban.
 

Vitéz hároméves, kis méretű, keverék kan. Idős gazdája otthonba került, ezért lett menhelylakó. Korábban valószínűleg láncon tarthatták. Roppant energikus, barátkozó állat mind emberek, mind fajtársai felé. Kertes ház bejárással lenne ideális otthon számára, olyan gazdival, aki rendszeresen sétáltatja.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában