rajzpályázat

2021.12.02. 08:15

Várjuk a karácsonyt megidéző rajzokat

Érdemes pályázni, hiszen a legszebbek készítői értékes jutalmat kapnak.

Kedves gyerekek! Az Észak-Magyarország az idén is meghirdeti karácsonyi rajzpályázatát óvodások és általános iskolások számára.

Bizonyára sokat gondoltok már a közeledő ünnepre, úgyhogy nem lesz nehéz feladat számotokra egy szép festmény vagy rajz elkészítése. Használhattok bármilyen technikát, és a rajz lehet bármilyen méretű. Érdemes pályázni, hiszen a 3 kategória (óvodás, alsós, felsős) 5–5 legszebb alkotásának készítőjét értékes ajándékkal jutalmazzuk. Beküldési határidő: december 14. A rajz hátoldalára írjátok rá a neveteket, lakcímeteket, azt, hogy óvodába vagy az iskola hányadik osztályába jártok, ezenkívül egy telefonszámot, amin értesíteni tudjuk szüleiteket, ha a nyertesek között vagytok! Munkára fel! Rajzotok legyen színes, mozgalmas, és természetesen szóljon a karácsony szépségeiről!

December 14-e a határidő

Tehát ne felejtsétek, a beküldési határidő: december 14. Címünk: Észak-Magyarország, 3526 Miskolc, Zsolcai kapu 3.

A borítékra írjátok rá: Karácsonyi rajzpályázat. A rajzokat személyesen is behozhatjátok szerkesztőségünk ügyfélszolgálatára.

(A borítóképen: Díjazzuk a legjobb rajzokat)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában