Gazdit keresünk

2021.12.22. 13:00

Tóbiás, Bilbo és Pici keresi az álomgazdiját

Kisállat oldalunkon ezen a héten Sátoraljaújhelyről, a Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány lakóiból mutatunk be hármat. A négylábúak a menhelyen mindennap megtekinthetők 13 és 16 óra között, szombaton és vasárnap is. Az örökbefogadás költsége 9 ezer forint, feltétel, hogy az állatról biztonságos környezetben gondoskodjanak egy életen át. Érdeklődni itt lehet: 06-30/576-8935, 06- 20/242-1161.

Tóbiás másfél éves, kis termetű, masszív alkatú, ivaros, keverék kan. A helyi gyepmesteri telepről került a menhelyre. Kifejezetten jókedvű, gyorsan alkalmazkodó kutyus, bár a sétáknál nagyon húz. Szeret játszani és enni, ami meg is látszik rajta. Boldoggá teszi, ha megveregetik az oldalát, és ha sétálhat.

Bilbo másfél éves, kis méretű, szálkás szőrű tacskó kan. A temetőőrök találtak rá a sírkertben. Az első ijedtségen túl már elfogadta a kenneltársát. Aranyos kutyuska, szívesen sétál és szaladgál a labda után. Sajnos tacskóbetegsége van, vagyis a fülein hiányos a szőrzet. Lakásban tartásra ajánlott.

Pici tizenegy éves, közepes termetű, ivartalanított, keverék szuka. Gazdája halála után került a menhelyre sok évvel ezelőtt. Tenyeres-talpas, kényelmes, de jóindulatú állat. Nagyon félti az életét, ezért egyedül lakik a kenneljében. Idősebb gazdi mellett érezné a legjobban magát, akivel együtt heverészhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában