Mikulás Futás

2021.12.03. 12:46

Ismét Mikulások futnak a kastélyszigeten Edelényben

Negyedik alkalommal rendezi meg az Edelényi Futók Egyesülete szombaton 16 órától a Mikulás Futást az edelényi kastélyszigeten.

Az esemény ezúttal nem verseny, hanem egy vidám ismerkedős-beszélgetős közösségépítő rendezvény, ami a gyerekekről és az ünnepi hangulatról szól. Ezért megkérnek mindenkit, hogy lehetőségeihez mérten segítsen megtölteni ajándékokkal (gyümölcs, csokoládé, cukorka stb.) a Mikulás zsákját, hogy legyen mit kiosztani a gyermekeknek. Továbbá, aki csak teheti, öltözzön mikulásnak, vagy tegyen fel legalább egy mikulássapkát a hangulat kedvéért.

Az eseményen a korábbi versenyek érmeinek, multifunkcionális csősáljaik megvásárlásával az egyesület támogatása is lehetséges lesz.

Program:

15:45 Gyülekező, az apró ajándékok összegyűjtése

16:00 Zenés bemelegítés

16:10 Közös kocogás, vagy séta a Kastélyszigeten, kinek-kinek kedve szerint

Utána a Mikulás, Mikulások az összegyűjtött ajándékokat kiosztják a gyermekeknek, majd beszélgetünk, ismerkedünk egy kis forralt bor és tea mellett.

17:00 Az estét közös csillagszórózással, és emlékfotó készítéssel szeretnék zárni, ezért kérnek mindenkit, hogy hozzon gyufát, tűzgyújtó eszközt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában