Labdarúgás

2021.09.10. 18:30

Cakirt nézte a Puskásban

A miskolci testület tehetséges tagja biztosan ellesett néhány fogást a törökök első számú síposától.

Kolodzey Tamás

Forrás: Olvasónktól

A napokban telt ház előtt rendezték a Magyarország – Anglia labdarúgó világbajnoki selejtező találkozót. A csaknem hatvanötezer néző között sok miskolci és Borsod-Abaúj-Zemplén megyei néző volt – sőt, hivatásos futballszurkolóként szűkebb pátriánk néhány játékvezetője is feltűnt a közönség soraiban. – A hangulat mindent vitt, így nagyon jól szórakoztam Balla Levente kollégámmal – mondta az Északnak Dédesi Mátyás, a megyei első osztályú keret oszlopos tagja.

– A publikum döntő többsége nyilván a csapatok produkciójára volt kíváncsi, én síposként talán kivételt jelentettem, de mint tudjuk, a kivétel erősíti a szabályt.

A joghallgatóként a fővárosban serénykedő sportember a barátjával nagyszerű lehetőséghez jutott, hiszen Cüneyt Cakirt, a törökök első számú dirigensét láthatta, és testközelből figyelhette, hogy a gyakran foglalkoztatott FIFA-bíró miként fújja a sípot.

Minél magasabbra

– Az a célom, hogy minél magasabbra jussak a ranglétrán – folytatta a miskolci „feketeruhás” –, ennek jegyében pedig jól tudom, hogy még sokat kell fejlődnöm, és ha lehetőségem van rá, minden alkalmat ki is használok a tanulásra.

(A borítóképen: Dédesi Mátyás a Puskás Arénában)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában