Szavazás

2021.08.23. 07:00

Szavazhat a legszebb könyvre

Már beérkeztek a pályázatok a megye legszebb könyvére, az olvasók szavazatait is várják.

Vajon melyik a legszebb könyv? Az olvasók véleményét is kikérik a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár főépületében, ahol kiállították a nemrégiben meghirdetett pályázatra beérkezett kiadványokat. A voksolók között ajándék könyveket sorsolnak ki.

A 92. Ünnepi Könyvhét alkalmából a könyvtár ebben az évben is meghirdette a Kötve-fűzve – az Év Könyve Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2021 című versenyét. A felhívásra a megyei kiadó által megjelentetett vagy a megyében működő grafikai stúdióban készült, ISBN-számmal ellátott művel lehetett augusztus közepéig jelentkezni. Tehát most az olvasókon (is) a sor, akik kiválaszthatják a nekik leginkább tetsző könyvet. Az elismerések odaítéléséről zsűri dönt majd, amelynek tagjai: Bánné dr. Gál Boglárka, a megyei közgyűlés elnöke, Somlai Balázs művésztanár, formatervező iparművész és Varga Gábor, a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár általános igazgatóhelyettese lesznek. Az ünnepélyes eredményhirdetést szeptember 2-án, csütörtökön tartják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában